Επίσκεψη στελεχών της ΕΛΒΟ σε στρατιωτικές μονάδες της Χίου

28 / 3 / 2012

Επίσκεψη στελεχών της ΕΛΒΟ σε στρατιωτικές μονάδες της Χίου

Την Τετάρτη 14 Μαρτίου έως την Παρασκευή 16 Μαρτίου κλιμάκιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ – ΕΛ.Β.Ο.  Α.Β.Ε. αποτελούμενο από τον Διευθυντή Αθηνών κ. Κώστα Λίγκα, τον Προϊστάμενο Ανταλλακτικών κ. Αθαν. Κουτρουμάνη και τον Τεχνικό Επιθεωρητή κ. Κων. Μαζιώτη επισκέφθηκαν την 96 ΑΔΤΕ στη Χίο.

Συναντήθηκαν εθιμοτυπικά με τον Διοικητή της 96 ΑΔΤΕ Ταξίαρχο κ. Μενέλαο Μεϊμάρη και τους επιτελείς του και περιόδευσαν σε στρατιωτικές μονάδες της περιοχής.

Σε συγκέντρωση 40 περίπου αξιωματικών, χειριστών και τεχνικών στην 96 ΜΕΘ, παρουσιάσθηκαν τα οχήματα κατασκευής ΕΛΒΟ, πραγματοποιήθηκε θεωρητική και πρακτική  εκπαίδευση για την σωστή χρήση και συντήρησή τους και επισκευάσθηκαν βλάβες που παρουσίαζαν.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της καλής και μακρόχρονης συνεργασίας της ΕΛΒΟ ως Εθνικής Αμυντικής Βιομηχανίας και των Ενόπλων Δυνάμεων, με σκοπό να συμβάλει στην πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα των οχημάτων που έχει κατασκευάσει η ΕΛΒΟ και έχει παραδώσει στο ΥΠ.ΕΘ.Α. (STEYR, MERCEDES, OSHKOSH , HUMMER,  ΛΕΩΝΙΔΑΣ).