Συμμετοχή της ΕΛΒΟ στην SOFEX 2012

23 / 5 / 2012

Συμμετοχή της ΕΛΒΟ στην SOFEX 2012

H ΕΛΒΟ συμμετείχε στην διεθνή έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας SOFEX 2012 στο Αμμάν της Ιορδανίας, η οποία πραγματοποιήθηκε από 8 έως 10 Μαΐου 2012.

Η συμμετοχή της ΕΛΒΟ στην SOFEX 2012 επισφραγίζει την εξωστρέφεια της επιχείρησης και οριοθετεί την επιχειρησιακή στρατηγική για δυναμικότερη παρουσία της εταιρείας στην διεθνή αγορά.

Η ΕΛΒΟ συμμετείχε για πρώτη φορά σε έκθεση στην Ιορδανία και το αποτέλεσμα την επιβεβαιώνει για το εγχείρημά της.

Το περίπτερο της ΕΛΒΟ επισκέφθηκαν ο Πρίγκιπας Feisal Bin Al Hussein, αδελφός του βασιλιά Abdullah II και πρόεδρος της έκθεσης Άμυνας και Ασφάλειας, ο Διευθυντής Διαγωνισμών του Υπουργείου Άμυνας της Ιορδανίας και ο Α’ ΓΕΕΘΑ της Υεμένης, οι οποίοι έδειξαν ενδιαφέρον για τις παραγωγικές δυνατότητες της εταιρείας. Καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης, αξιωματούχοι του Στρατού και της Αεροπορίας και αντιπροσωπείες Υπουργείων Άμυνας της Ιορδανίας αλλά και πολλών άλλων κρατών, κυρίως της Μέσης Ανατολής, επισκέπτονταν το περίπτερο της ΕΛΒΟ και ζητούσαν ενημέρωση για τα προϊόντα της εταιρείας.  Τέλος, μεγάλες εταιρείες της Μέσης Ανατολής, που δραστηριοποιούνται στον χώρο της Άμυνας ενδιαφέρθηκαν για εκπροσώπηση της ΕΛΒΟ στην περιοχή.Ο πρίγκιπας Feisal Bin Al Hussein στο περίπτερο της ΕΛΒΟ