Η ΕΛΒΟ ΑΒΕ συμμετέχει στο πρόγραμμα 2012 Global Village του Ινστιτούτου Iacocca

23 / 8 / 2012

Η ΕΛΒΟ ΑΒΕ συμμετέχει στο πρόγραμμα 2012 Global Village του Ινστιτούτου Iacocca

Η ΕΛΒΟ ΑΒΕ (Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων ΑΒΕ), η μεγαλύτερη Ελληνική Βιομηχανία στρατιωτικών και τεθωρακισμένων οχημάτων, φορτηγών και λεωφορείων, συμμετείχε στο πρόγραμμα 2012 Global Village for Future Leaders of Business and Industry©, του Ινστιτούτου Iacocca, ως Σύμβουλος-Πελάτης. Το εφαρμοσμένο αυτό πρόγραμμα διοίκησης και διεθνούς επιχειρηματικότητας, διάρκειας έξι (6) εβδομάδων με συμμετέχοντες από 45 χώρες, αποτελεί μια από τις δραστηριότητες του Ινστιτούτου Iacocca, στο Πανεπιστήμιο Lehigh των ΗΠΑ.

Μια διεθνής ομάδα συνεργάστηκε στενά με την ΕΛΒΟ ΑΒΕ προκειμένου να μελετήσει και τεκμηριώσει μεθόδους εισόδου της Εταιρίας σε αγορές επιλεγμένων χωρών της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής.  Η μελέτη αυτή θα βοηθήσει την ΕΛΒΟ ΑΒΕ να επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε αναδυόμενες αγορές και είναι μέρος της στρατηγικής εξωστρέφειας που εφαρμόζει η επιχείρηση.

Η ΕΛΒΟ ΑΒΕ συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Iacocca, το οποίο ιδρύθηκε το 1988 από τον Lee A. Iacocca, την μεγαλύτερη παγκόσμια φυσιογνωμία της αυτοκινητοβιομηχανίας και έναν από τους πλέον διάσημους ανθρώπους της επιχειρηματικότητας στον κόσμο.  Η κύρια αποστολή του Ινστιτούτου είναι να βελτιώνει τις ηγετικές και επιχειρηματικές δεξιότητες, να ενισχύει την επιχειρηματική και βιομηχανική γνώση και να επιδεικνύει τα θετικά αποτελέσματα της πολυπολιτισμικότητας σε οργανωτικό επίπεδο.